Bericht versturen
Contacteer ons
Jason Qin

Telefoonnummer : 0086 136 8684 0889

WhatsApp : +8613686840889

Wat is de voorspellingsvooruitzichten van de markt voor 2021-2026?

October 25, 2021

De globale TFT LCD-markt van het vertoningspaneel bereikte een waarde van USD 164 die miljard in 2020, door de groei in de vraag naar de elektronika van de consument wordt gedreven. Geholpen door de toenemende vraag in de onderwijs en commerciële sectoren, vooral in de ontwikkelingsgebieden, zou de industrie moeten de verdere groei tijdens de voorspellingsperiode getuigen die van 2021-2026, bij een CAGR van 5,2% groeien. De industrie wordt ontworpen om USD 223 miljard tegen 2026 te bereiken.

De uiterst nauwgezette het onderzoekmethodologie van EMR speurt diep in de industrie, die de macro en micro- aspecten van de industrie behandelt. Gebaseerd op zijn grootte, kan de markt in grote grootte en middelgrote en kleine grootte worden gesegmenteerd. Op basis van toepassing, kan de industrie in televisies, mobiele telefoons, monitors, mobiele PCs worden gesegmenteerd, en automobiel, onder andere. De belangrijkste regionale markten voor TFT LCD-vertoningspaneel zijn Noord-Amerika, Europa, Asia Pacific, Latijns Amerika, en het Midden-Oosten en Afrika, met de boekhouding van Noord-Amerika voor het grootste aandeel van de markt. De belangrijkste spelers in de bovengenoemde industrie omvatten Samsung Electronics Co. Ltd, LG Electronics Inc., Scherp Bedrijf, BOE-Co. van de Technologiegroep, Ltd, en AU Optronics Corp, onder andere.

De het onderzoekmethodologie van EMR gebruikt een combinatie scherp-rand analytische hulpmiddelen en de deskundigheid van hun hoogst verwezenlijkt team, waarbij, hun klanten worden voorzien van marktinzicht dat nauwkeurig is, strafbaar, en hen helpt voor hun concurrentie blijven.