Bericht versturen
Contacteer ons
Jason Qin

Telefoonnummer : 0086 136 8684 0889

WhatsApp : +8613686840889

lopende band

Wij keuren de geavanceerde productielijn goed, is de levertijd zeer snel. Elke productielijn met de eigen kwaliteitscontrolearbeiders. Wij kunnen waarborgen elke productie aan uw vereisten kan voldoen.

 

Onze ingenieur zal delen in al projectontwerp nemen en zij zullen responbilbe al gedetailleerd werk zijn. Toen het product eindigde, zullen zij de kwaliteit controleren en zullen hen direct testen. Zo zal de kwaliteit aan al norm beantwoorden

 

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd fabriek productielijn 1

 

 

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd fabriek productielijn 2

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd fabriek productielijn 3

OEM / ODM

Met professioal R&D-team en zijn strikte houding ten opzichte van tegenover ontwerp, poogde de productkwaliteit, de globale behoeften van de reclamemedia markt te dienen, heeft Yida ook vele jaren van ervaring in internationaal het doen van OEM en ODM de dienst. Volgens het principe van „creeer milieuvriendelijke producten om ons huis“ te beschermen, en met de het werkgeest van „Eerlijk, Beroep, Innovatie en Efficiency“, heeft Yida klanten van superieure producten en de prima dienst kunnen voorzien.

 

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0

R & D

De Technologieco. van Shenzhenyida, Ltd nadruk op zich het ontwerpen, het onderzoeken en het ontwikkelen, productie en het verkopen LCD Kiosk.We heeft meer dan 50+ zelf-ontwikkelde ontwerpen en vormen voor u om te kiezen van. Wij geven maandelijks minstens twee nieuwe producten vrij om de recentste markttendensen te ontmoeten. Met onze rijke ervaring en attente diensten, zijn wij erkend als een betrouwbare leverancier voor vele internationale kopers.

 

Onze ervaren ingenieurs zijn bedreven bij het gebruiken van efficiënt materiaal, toelatend ons om aan uw aangepaste vereisten te voldoen. Met een jaarlijkse productiecapaciteit van 1,000,000pcs, kunnen wij uw bulkorders gemakkelijk vullen. Om kwaliteit te verzekeren, hebben wij meer dan tien QC leden om strikte inspectie in elk stadium uit te voeren: inkomende inspectie (IQC), in-processinspectie (IPQC) en definitieve inspectie (FQC). Wij hebben ook het testen materiaal geïntroduceerd, wat ons toestaan om producten te maken die aan internationale normen voldoen. Onze producten verkopen in binnenlandse en internationale markten, zoals 37+-landen in de wereld met inbegrip van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Spanje, goed Brazilië, Australië, enz., en door cliënten gunstig verkocht.

Wij begrijpen hoe belangrijk wat de Beëindigen-kwaliteit machine briljante en stabielste geleide het schermproducten voor u kon brengen.

Onze investering in de recentste technologie zorgt ook ervoor dat wij concurrerende tarifering kunnen aanbieden om u tevreden te maken. Vier geautomatiseerde productielijnen staan ons toe om een hogere output te bereiken terwijl het handhaven van hetzelfde product van uitstekende kwaliteit.

 

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd fabriek productielijn 0