Bericht versturen
Contacteer ons
Jason Qin

Telefoonnummer : 0086 136 8684 0889

WhatsApp : +8613686840889

Shenzhen Yida Technology Co., Ltd

De Technologieco. van Shenzhenyida, Ltd

  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Yida Technology Co., Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken YIDA Aantal werknemers >50
Jaarlijkse omzet >5000000 Opgericht Jaar 2014
Export pct 80% - 90%
Inleiding

De Technologieco. van Shenzhenyida, Ltd in 2014 wordt gevestigd, een belangrijke fabrikant en een ontwikkelaar van commerciële LCD vertoningen met faciliteit 6000sqm in Shenzhen China dat. wij zijn hoofdzakelijk de kiosk van de opbrengsinformatie, touch screenkiosk, de kiosk van de kaartjesautomaat, het bank kiosk, eenvoudige ATM-kiosk, reclamekiosk, openluchtkiosk, enz. Met hoogte - poogt de kwaliteitsnorm, uiterst nauwgezet vakmanschap, strikte kwaliteitscontrole, de professionele dienst, Yida onze klanten, verdelers en leveranciers van hoogte te voorzien - kwaliteit en afforadable begroting.

 

Ons R&D-team heeft honderdenproduct hoofdzakelijk met inbegrip van FHD-de monitor van kabeltelevisie LCD in 8“ ontwikkeld - 86“, DEDEN videomuur, Openlucht waterdichte Digitale signage, LCD reclamevertoning, Touchscreen Advertentieweergave, Aanraking alle-in-één PC, de Hoge speler van de helderheidsadvertentie, het Transparante scherm, speler van de het netwerkadvertentie van 4G/Wifi Android de draadloze, Busmedia speler, Advertentie en media speler. Onze producten zijn gemakkelijk te werken en zij zijn wijd gebruikt op een verscheidenheid van gebieden als veiligheid controle, beurzen, de centra van de verkeerscontrole, luchthavens, media centra, openbare ruimte, winkelcomplexxen, banken, scholen, de ziekenhuizen, de posten van de busmetro, hotels, landgoedgebouwen. Zo hebben wij onze invloed in zeer snel ingediend en ook bereikt een goede reputatie in wereldmarkt uitbreiden.

 

Verzend ons uw vereisten, zullen wij u de beste oplossing aan uw projecten aanbieden.

China Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

China Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis

Shenzhen Yida is een zelfbedienings eindontwikkeling, ontwerp en fabrikant, evenals het eminente lopen aan het front van het globale bedrijf van de hervormingskiosk. Wij verstrekken meer dan 30 landen en gebieden, klanten en ontwikkelaars een brede waaier van hoogte - kwaliteit LCD.
Met de Ontwikkeling van 7 jaar, is de Technologie van Shenzhen Yida één van de belangrijke leveranciers van commerciële Digitale Signage en vertoningen geworden, volledige waaier van lcd advetising speler van 19“ aan 98“ gehad, kan voor binnen en openluchttoepassing, Android met programma voor externe besturing of Vensters zijn, OEM en ODM is het aanpassingsproject ook welkom.
Onze hoofdproducten omvatten maar geen beperkt tot LCD videomuur, Onderwijs en vergaderzaaltouch screen interactieve Whiteboard, de kiosk van de Zelfbedieningsbetaling, AIO-touch screenkiosk, LCD wifi digitale signage, LCD reclamesmartphone het laden posttotem, Lift en heffen het super slanke reclamescherm, openlucht muur-onderstel advertentiespeler, openlucht floorstanding reclamekiosk, monitormedia spelervakje, OEM en ODM LCD het schermproducten enz. op

Dienst

De Technologieënco. van Shenzhenyida, Ltd is opgericht sinds 2015 als high-tech onderneming. Wij zijn één van de OEM/ODM LCD tekensfabriek, is het aanpassen van producten om uw behoeften te maken onze sterkte en opdracht. Ons R&D heeft meer than10-ontwerpers en structuuringenieurs, die kunnen ervoor zorgen om uw verbeelding in daadwerkelijke producten terug te geven. Als u kijkt om prototypen te creëren of massaproduktie op een zeer specifiek project te beginnen, wij en u helpen uw visies en doelstellingen bereiken.
Onze fabriek is onder de certificatie van ISO 9001. Veel van onze producten worden ook verklaard, van Ce, FCC en RoHS aan UL. Als u specifieke certificatie vereist, te laten gelieve ons het weten. Ons team van elektroingenieur zal ervoor zorgen onze producten aan uw normen en behoeften worden geplaatst.
Verlenend rendabele producten en de klantgerichte diensten, is Yida de ODM/OEM partner van een aantal bedrijven van wereldklasse geworden. Onze producten zijn uitgevoerd naar meer dan 40 landen wereldwijd.
Het welkom u achtte partners om ons te bezoeken en zaken op wederzijdse voordelen samen te beginnen. Dank!

 

China Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Wij zijn een team en wij werken, elk jaar samen wij een jaarlijkse activiteit en het reizen in andere steden zullen hebben. zodat onze werknemer kan van mening zijn dat zij één van de familie zijn, geniet ook van ontspannen tijd na hard het werken.  Wij geven elk van ons personeel en koesteren de tijd wij samen zijn.

 

 

China Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

China Shenzhen Yida Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1