Bericht versturen
Contacteer ons
Jason Qin

Telefoonnummer : 0086 136 8684 0889

WhatsApp : +8613686840889

Inzicht op de Digitale Signage Wereldmarkt aan volgend jaar

September 17, 2021

De digitale signage markt zou aan een samenstellings jaarlijks groeipercentage van 11,67% tijdens de voorspellingsperiode moeten groeien om een marktomvang van US$11.372 miljard te bereiken in 2022 van US$5.250 miljard in 2019.

Vermelde bedrijven

  • Samsung

  • Panasonic-Bedrijf

  • Scherp Bedrijf

  • Sony Corporation

  • BrightSign LLC

  • LG Electronics

  • Microsoft Corporation

  • Intel Corporation

  • KeyWesttechnologie, Inc.

 

Digitale signage kan als elektronische signage worden bedoeld. Signage is het ontwerp, of een groep tekens en symbolen, voor marketing wordt gebruikt die. Digitale signage gebruikt technologieën zoals LCD, leiden, en projectie van vertoningsinhoud, met inbegrip van digitale afbeeldingen, video, stromende media, & informatie en in openbare ruimten, vervoerssystemen, musea, stadions, detailhandels, hotels, en restaurants, enz. gevonden om het wayfinding te verstrekken, tentoonstellingen, marketing, en openlucht reclame. De technologie wordt meer en meer gebruikt om bijgewerkte informatie te leveren snel en gemakkelijk aan het publiek, administratie te minimaliseren, reclame en marketing inhoud te maken aantrekkelijker door animatie, en de gebruikerservaring te verbeteren. Vele digitale signage verkopers bieden aanpassingsopties die voor hun producten aan, het product maken voor hun eindgebruikers winstgevender. Digitale signage hangt majorly van hardwarecomponenten om af de levering van de inhoud van uitstekende kwaliteit te verzekeren.

Deze vertoningen hebben traditionele kleine en de micro-vertoning schermen met grote muur-gerangschikte die leiden en LCDs vervangen, over diverse industrieën wordt gebruikt. Zij worden ontworpen voor toepassingen die de verkopers vereisen om hun klanten/publiek met hun bredere het bekijken hoek in dienst te nemen en maximumdoeltreffendheid te halen uit de marketing berichten. Het is niet meer enkel het eenvoudig scherm die tijd-bewerkte inhoud tonen. Wij leven in een leeftijd wanneer de industrieën, de scheppers, en de providers naar believen van een diversiteit van hardwareopties kunnen kiezen om hun doelstellingen te dienen. Bovendien, zijn leading-edge softwareoplossingen, zoals Intuiface, zelfs met producten op de proppen gekomen die zelfs de niet technische teams machtigen om moderne technologieën met minimale inspanning en ervaring goed te keuren. Hier is een duimnagelsamenvatting van een aantal van de meest goedgekeurde technologieën. Met digitaal weergegeven vertoningstechnologie, wordt de informatie verstrekt in een digitaal weergegeven formaat dat motie en beelden omvat om zaken effectiever te bevorderen dan de traditionele wijzen om klanten te bereiken. Voorts heeft de integratie van biometrische technologie met moderne digitaal weergegeven tekens producten, zoals de wegen van de spoorhitte en starende blik het volgen ontwikkeld. Starende blik het volgen de technologie helpt in de plaatsbepaling van het gebied, dat met een groter aantal consumenten overvol is, daardoor helpend de bedrijven om consumentengedrag te volgen voor efficiënte marketing. Aldus, zou het groeiende gebruik van de voornoemde technologie moeten de productvraag in de komende jaren versterken.